El dia 3 de juny hem celebrat la Festa del Medi Ambient al Sagrera.

La festa ha començat amb una lectura d’un manifest pels alumnes de 1r Batxillerat. Després els alumnes han pogut visitar diferents paradetes que els alumnes han elaborat, amb diferents temàtiques relacionades amb el Medi Ambient i la Sostenibilitat. En aquestes paradetes els alumnes han participat activament i han explicat als seus companys i professors la importància de tenir cura del Medi Ambient.

Aquestes són algunes de les paradetes que s’han fet: reciclatge de mòbils (Projecte Ximpamics), paradeta de reutilització de roba usada, paradeta de plantes (alumnes aula UEECO), paradetes de l’aigua i del sòl, alimentació sostenible, producte local i Kilòmetre 0, murals d’ecosistemes Illes Balears, mural del Carnatge, alzina amb ocellets imaginaris, …

Hem aprofitat també per fomentar el consum de fruita al nostre institut i hem gaudit de la lectura a la nostra bibliomòbil feta amb material reciclat pels alumnes de 4rt PRAQ i les cadires encordades de 3r de PMAR.