Lliurament de premi concurs contra el tabaquisme

Enhorabona a les nostres alumnes: Marta Fiol Martinez, Anabella Rodriguez Vargas i Lucia Castañer Roldan, per el Primer Premi a la categoria de Clipmetratges, del 8è Concurs de Pòsters i Clipmetratges organitzat per la Conselleria de Salut i Consum, Conselleria d’Educació i Formació Professional, Associació Espanyola Contra el Càncer i Programes de Prevenció en Drogodependències i altres Addiccions (PADIB).

El lliurament del Premi per el seu clipmetratge “Els teus pulmons són els meus pulmons” s’ha fet al nostre Centre amb la Participació dels seus companys de 4rt que també l’han pogut veure.

Durant l’acte han participat diferents assistents dels anteriors organismes i associacions i els nostres alumnes han pogut rebre informació sobre la Campanya “Que no et venguin fum” sobre els perills sobre la salut i el mediambient dels vapeadors. També han pogut veure per primera vegada als centres el vídeo musical d’aquesta campanya: https://www.youtube.com/watch?v=ZCZs7CaFoGc

Aquestes són algunes fotografies:

1r premi de Clipmetratges al 8è concurs de la Conselleria de Salut que pretén la prevenció del tabaquisme entre els adolescents: https://drive.google.com/file/d/1ZdrgUWTxEgnf8BvJ0ClWJULM07AmDsbw/view?ts=647f0f24