Projecte El Sagrera, espai lliure de mòbils

Com sabeu en aquest any s’han fet una sèrie d’accions sempre aspirant a una millora de la qualitat educativa. Cal repetir que la nostra prioritat és l’alumnat i que són els veritables protagonistes. La recerca de la qualitat educativa implica afavorir el clima educatiu al centre. No podem oblidar les hores que estan a les nostres mans i hem de vetllar per la seva integritat física i emocional. És sempre des d’aquesta mirada que hem implementat aquest projecte. El claustre ha arribat a la conclusió que crear un espai sense mòbils ajudarà al fet que l’alumnat pugui centrar-se en el que és veritablement important: els seus estudis i el seu èxit acadèmic. Aquesta és la nostra fita i és per aquest motiu que també creiem que la vostra implicació és molt important per aconseguir dur-lo a terme amb èxit. 

Enguany ens han concedit ser centre “Segell de vida saludable”. Aquest programa implica ser un centre referent de la salut dels vostres fills i torno a repetir que això engloba coses com procurar que els alumnes tinguin uns berenars saludables i educar-los en aquest sentit. També implica fomentar uns esbarjos saludables i lúdics basats en les relacions humanes i la socialització, a fi d’aconseguir cohesió de grup i de centre, és a dir, pretenem aconseguir una plena i total convivència basada en el respecte, la tolerància i l’amistat. I és en aquesta atmosfera que volem generar en què els mòbils han de deixar d’ocupar una part tan important dins la vida escolar dels alumnes. Entenem que són una gran distracció que, en moltes ocasions, els allunya del seu projecte escolar. Però torno a dir que necessitem la vostra col·laboració, com a responsables dels vostres fills i que participeu d’aquest projecte pensat exclusivament per aconseguir el millor rendiment possible i el millor desenvolupament integral dels nostres alumnes.