Agraïment Save the Children

Apreciats amics i amigues:

El 14/12/2023 hem rebut un ingrés per la quantitat de 305€ del vostre centre.

En nom dels nens i nenes dels nostres programes volem donar-vos les gràcies pel vostre esforç i implicació.

Us preguem que feu extensible aquest agraïment als vostres companys i companyes, ja que han sabut traslladar la il·lusió pel projecte al seu alumnat. Gràcies a ells, els nens i nenes s’han mobilitzat i han posat en marxa tots els recursos possibles: el seu propi esforç i han sigut l’altaveu perquè tot el seu entorn conegués la complexa situació per la qual passen milers de nens i nenes.

També volem agrair a les famílies del vostre centre, que han fet la seva aportació en forma de donatiu econòmic. La vostra ajuda ens permet continuar treballant pels drets de la infància i aconseguir que la infància sobrevisqui, tingui accés a una educació de qualitat i estiguin protegits.

Gràcies per donar-los l’oportunitat de continuar somiant:

https://www.youtube.com/watch?v=4dqWFipWDfI

Adjuntem un diploma pel centre i un rebut per compartir amb tota la comunitat educativa. Al final del curs rebreu la memòria d’activitat.

Gràcies de l’Equip de Programes en Centres Escolars.