El Campus Rudy Fernández al Sagrera

Estimats pares / tutors,

Ens complau informar-vos que, en el marc del campus de bàsquet de Rudy Fernández que tindrà lloc al nostre centre educatiu, l’IES Guillem Sagrera, del 5 al 12 de juliol, s’ofereixen 5 beques per als nostres alumnes en règim extern que desitgin participar en aquesta emocionant experiència esportiva. Volem destacar que totes les despeses estaran incloses dins de la beca, incloent-hi les sessions de formació, l’ús de les instal·lacions, el material esportiu, el dinar i altres despeses relacionades amb l’esdeveniment.

Els alumnes interessats en sol·licitar una d’aquestes beques hauran de completar un formulari de sol·licitud, que està disponible a la pàgina web de l’institut. És important remarcar que hi haurà uns criteris de selecció específics i un comitè designat que revisarà totes les sol·licituds i seleccionarà els candidats més idonis per a les beques.

Els criteris de selecció inclouran, entre d’altres, els coneixements de bàsquet, l’interès i la passió per aquest esport, l’actitud positiva i l’esperit d’equip, els antecedents acadèmics del candidat, el comportament, el grau de responsabilitat i altres factors rellevants per a la seva participació en aquesta experiència esportiva.

El termini de sol·licitud per a les beques finalitzarà el 20 de febrer, i el comitè de selecció revisarà totes les sol·licituds rebudes abans de prendre una decisió final. La resolució serà publicada a la plana web i tots els candidats seran informats degudament.

Aquesta oportunitat de beca és una manera d’encoratjar i recolzar als alumnes amb un interès destacat pel bàsquet perquè puguin participar en aquesta experiència única de formació i creixement esportiu.

Tota la informació està penjada a la plana web, però en cas de necessitar més informació sobre les beques del campus de bàsquet de Rudy Fernández, no dubteu a posar-vos en contacte amb el professorat d’educació física del centre o caporalia.

Agraïm el vostre suport continuat i esperem poder comptar amb la participació dels vostres fills en aquest emocionant esdeveniment esportiu.

Cordialment,

Raquel Matas
Directora
IES Guillem Sagrera

Comitè de selecció  / Criteris de selecció

FULL D’INSCRIPCIÓ DATA DE FINAL DE TERMINI: 20 DE FEBRER