#NO MORE MATILDAS a l’IES Guillem Sagrera

Si Einstein hagués estat una dona, hauria estat tan reconegut per la gent i pels seus mèrits?

Aquests dies, alguns alumnes de l’IES Guillem Sagrera hem estat fent activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència, que se celebra dia 11 de febrer.

Hem fet unes petites biografies de dones científiques. També ha vingut una científica que es dedica a la biomedicina, a explicar-nos les seves investigacions actuals, les seves aficions i li hem pogut fer un parell de preguntes. En aquestes xerrades també han participat els alumnes de 1r FPB i 2n Batxillerat (Biologia)

Aquest dia es vol aconseguir que tant les dones com les nines puguin participar més en el terreny de la ciència i la tecnologia, per visualitzar i reconèixer que les dones poden fer el mateix treball que els homes, i inclús millor. 

Enguany a l’institut hem estat participant a la campanya #NO MORE MATILDAS que reivindica el treball de les dones científiques

No volem que hi hagi més “Matildas científiques” que no siguin reconegudes. Volem que les noves generacions de nines no deixin enrere els seus somnis i, encara que els diguin que no serveixen per a la investigació, que considerin que pot ser una opció pel seu futur.

Gaspar Rosselló 1r E