Què no et venguin fum!

El dia 9 d’octubre els nostres alumnes de 2n d’ESO varen participar en la campanya “Que no et venguin fum” de la Conselleria de Salut. En aquesta campanya es pretén conscienciar als joves d’entre 13 i 20 anys dels perjudicis per a la salut de les cigarretes electròniques (vapejadors). Entre altres perills, no són una alternativa al tabac i no ajuden a deixar de fumar. De fet, una de cada 3 persones que s’inicia en les cigarretes electròniques acabarà sent fumadora.

També varen comentar els perills per al medi ambient d’aquestes cigarretes, que són de plàstic i duen piles, i per aquests motius moltes vegades no es reciclen correctament. A la xerrada hi varen assistir personal del PADIB de la Conselleria i l’artista Baaldo, protagonista del videoclip de la campanya “Que no et venguin fum”, que podeu veure aquí:

Alguns alumnes de 2n varen fer un challenge i s’ho varen passar d’allò més bé interpretant el ball d’un petit tros de la cançó:

https://www.youtube.com/shorts/bFggypSPb-A