Teatre Solidari

No és ciència ficció.

És  l’Institut  Guillem Sagrera,

són  al·lots i al·lotes amb

nom i  llinatges que fan

TEATRE  SOLIDARI!

Petita història

Érem a la sala d’actes, després de la representació de final de curs, algú va parlar de TEATRE SOLIDARI.

Vàrem dir aquestes dues paraules. L’endemà ens aturaven pels passadissos alumnes de tots els cursos, seriosos, divertits, grans, petits, d’ESO, de batxiller, ex alumnes, alumnes que acaben d’arribar al centre, de tota mena. Potser sols amb aquest  interès comú.

Increïble!

Al facebook, al patí, a les aules. De per tot sortien adolescents interessats en fer aquella mena  d’activitat de la qual sols en coneixíem el nom.

Com podia ser?

Sols teníem dues paraules!

A partir d’aquí començàrem el nostre viatge.

Vàrem representar l’obra Un somriure, si us plau!

Vàrem anar  preparant les escenes amb l’objectiu de fer somriure o riure algú que tengués el cor estret o les rialles molt fondes; o, si més no, per donar a conèixer la gent que ho sap fer, com és el col·lectiu format pels pallassos hospitalaris que formen “La sonrisa médica.”

Actuèrem per a ASPAPRODE, per a MATER, per LLARS D’ANCIANS i com a convidats a les jornades que l’STEI va organitzar a la UIB.

Ah! I per a tots els companys de classe i professors!

I la història continua…

Ara ja és el segon curs que feim aquesta activitat i encara estam més animats perquè comptam  amb l’ajuda de Disset teatre (Nabil Canyelles Juanma Palacios Carme Serna i Mariaje López.)

Tenim un munt d’idees projectes i molta il·lusió.

La primera activitat que tenim programada per enguany és un acte de reflexió sobre la violència de gènere. Es titula PROU, PROU DE POR!

La representació es farà dia 30 de novembre.

I mentre hi hagi tants joves amb valors al Guillem Sagrera valdrà la pena continuar aquesta tasca.

La sala d’actes de l’IES Guillem Sagrera té les PORTES OBERTES a professors, alumnes, familiars, ex alumnes… CADA DIMECRES DE LES 13:00 h A LES 14:45 h  per fer teatre solidari.

Més informació …